Home
Voetverzorging
Voetverzorgingstips
Reflexzonetherapie
OncoReflex
Voetmassage
Stoelmassage
Hotstone massage
Verwenmoment Vrouwen
Zechsal -magnesium-
Tarieven
Contact
Contactformulier
Privacy Policy


En dan is daar ineens de diagnose: kanker. Naast de lichamelijke consequenties en het zware behandeltraject dat wacht, zijn er de vele gevoelens en emoties die jouw leven en dat van je directe omgeving op zijn kop zetten als je deze diagnose krijgt.

 

Wanneer je behandelingen ondergaat tegen kanker kun je last hebben van tal van bijwerkingen. Je kunt o.a. erg vermoeid zijn of je lusteloos voelen, Misschien ben je wel misselijk en moet je veel braken. De aanraking, aandacht en de rustige veilige sfeer tijdens de massage zorgt voor een ontspannend effect, kan bijwerkingen verlichten en kan het lichaam ondersteunen bij het herstel. OncoReflex kan dus ondersteuning bieden zowel voor-, tijdens-, als na de reguliere behandelingen van chemotherapie, radiotherapie en/of operaties om de bijwerkingen te verminderen. 

 

  
Met nadruk wil ik er op wijzen dat de massages alleen als ondersteuning bedoeld zijn en in geen enkel opzicht bedoeld zijn als behandeling. De massages zijn per definitie alleen bedoeld om de kwaliteit van leven van de cliënt te verhogen en niet om te behandelen. 

 

Top
2019 Praktijk Rezothera | www.rezothera.nl